همزمان با آغاز رزمایش مشترک نظامی ایران و روسیه و چین، سفارت روسیه در کنیا ادعا کرد تکنولوژی موشکهای هایپرسونیک در دنیا تنها در اختیار این سه کشور است.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی ۲ فوریت، سفارت روسیه در کنیا یک بار دیگر جنجال بر سر موشکهای هایپرسونیک را به اوج رساند. ادعای بزرگ این سفارتخانه در توییتی که همزمان با رزمایش مشترک ایران، چین و روسیه در خلیج فارس و دریای عمان برگزار میشود حسابی خبرساز شده است.
به گزارش خبرآنلاین، همزمان با آغاز رزمایش مشترک نظامی ایران و روسیه و چین، سفارت روسیه در کنیا ادعا کرد تکنولوژی موشکهای هایپرسونیک در دنیا تنها در اختیار این سه کشور است.
این درحالی است که آمریکا چند سالی است ادعای ساخت موشکهای هایپر سونیک را داشته. اما تکنولوژی این موشکهای جنجالی چیست که سردار حاجی زاده فرمانده هوافضای سپاه چندی قبل گفت آمریکاییها احتمالا در شب حادثه توانایی موشک رونمایی نشده هایپر سونیک ایران را خواهند دید.
کدام کشورها فناوری ساخت سلاح هایپرسونیک دارند؟
در حالی که میتوان روسیه و چین را پیشتاز تولید سلاحهای هایپرسونیک نامید، آمریکا هم برنامه گستردهای برای تولید این دست سلاحها دارد.
روسیه در جنگ اوکراین از سلاح هایپرسونیک برای هدف قرار دادن یک انبار مهمات استفاده کرد و عملا عملیاتی بودن آن را نشان داد.
چین هم چندی است که از سلاح عملیاتی هایپرسونیک خود با کد DF-DZ رونمایی کرده است.
آمریکا هم از آزمایش موفق سلاحهای هایپرسونیک هواپرتاب خود خبر داده و پروژههایی، چون X ۵۱ بویینگ را در دست توسعه دارد.
در این میان کشورهای دیگری، چون هند، کره شمالی و ژاپن هم برنامههایی برای ساخت سلاح هایپرسونیک دارند. در تمام دنیا شاید به تعداد انگشتان دو دست، کشوری نباشد که صاحب این تکنولوژی نظامی است.
انتهای پیام/.