مدیر عامل صندوق ضمانت صادرات ایران، حمایت همه جانبه از توسعه صادرات محصولات دانش بنیان را اولویت اصلی وزارت صمت و صندوق ضمانت صادرات ایران برشمرد و از بسته حمایتی جدید ویژه صادرکنندگان محصولات دانش بنیان رونمایی کرد.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی ۲ فوریت، در جلسهای که با حضور سید امیر برهانی نائینی، مدیرعامل و رئیس هیات مدیره صندوق ضمانت صادرات، محمد مجید فولادگر، معاون هماهنگی و محیط کسب و کار وزارت صنعت، معدن و تجارت، علی بابائی دبیر کارگروه ملی صنعت دانش بنیان، و همچنین مدیران ارشد تعدادی از شرکتهای صادراتی دانش بنیان با هدف آشنایی بیشتر با خدمات حمایتی صندوق برگزار شد که برهانی در این جلسه ضمن تشریح خدمات متنوع بیمهای و تضمینی صندوق، از بسته حمایتی جدید ویژه صادرکنندگان محصولات دانش بنیان رونمایی کرد.
مدیرعامل صندوق ضمانت صادرات اظهار داشت، بر اساس تاکیدات مقام عالی وزارت و با تصویب هیات مدیره صندوق مبنی بر حمایت همه جانبه از صادرات شرکتهای دانش بنیان، این شرکتها میتوانند با بهرهبرداری از خدمات تضمینی صندوق به توسعه عملکرد صادراتی خود مبادرت کنند.
وی با اشاره به امکان تضمین تسهیلات سرمایه در گردش صادراتی در سیستم بانکی کشور، با حداقل وثایق نوع اول، ادامه داد: در همین راستا، صدور ضمانتنامه اعتباری برای شرکتهای دانش بنیان، به صورت کاهش حداکثر ۱۰ درصدی از حداقل وثایق نوع اول در هر گروه اعتباری خواهد بود. به این صورت، وثایق نوع اول برای شرکتهای دانش بنیان واقع در گروههای اعتباری A و B ، صفر در نظر گرفته خواهد شد.
برهانی نائینی تاکید کرد: همچنین در راستای حمایت از شرکتهای دانش بنیان صادراتی که از ظرفیت شرکتهای امین استفاده میکنند، صندوق ضمانت صادرات ایران به پوشش اعتباری خریداران خارجی برای شرکتهای فوق اقدام خواهد کرد.
مدیرعامل صندوق ضمانت صادرات گفت: با توجه به محدودیت منابع مالی بانکها و ضرورت استفاده از سایر ابزارها و روشهای نوین تامین مالی، شرکتهای صادراتی دانش بنیان میتوانند با استفاده از ضمانتنامههای صندوق ضمانت صادرات ایران و از طریق صندوقهای تامین کننده مالی (crowd funds) بخشی از سرمایه ثابت مورد نیاز برای پروژههای صادرات محور خود را تامین کنند. ترکیب وثایق و تسهیل فرآیند صدور در این حوزه نیز با حداکثر ظرفیت حمایتی صندوق (با حداکثر ۳۰ درصد وثیقه) محقق خواهد شد.
فولادگر، معاون وزیر صمت نیز در ادامه ضمن تبیین اهمیت صادرات محصولات دانش بنیان، این حوزه را پیشران سیاستهای اصلی وزارت صمت جهت توسعه صنعتی معرفی کرده و اظهار داشت که رویکرد محوری مقام عالی وزارت با توجه به سوابق علمی و تجربی ایشان، اهتمام به صادرات محصولات دانش بنیان است. انتظار میرود با بسته جدید حمایتی در نظر گرفته شده از سوی صندوق، گام مهمی در جهت توسعه صادرات محصولات دانش بنیان برداشته شود.
انتهای پیام/.