«در دیدار با وزیران امور خارجه کشورهای منطقه و برخی دیگر از مقامات سازمانهای بینالمللی از جمله رئیس سازمان صلیب سرخ جهانی راجع به ابعاد انسانی موضوع غزه گفتگو و تبادل نظر کردیم. طبعا در بخشی از دیدارها به دلیل ماهیت و طبیعت کار در نیویورک، موضوع دیپلماسی برای لغو تحریمها هم مورد توجه قرار داشت.»
تنش میان ایران و پاکستان تنها ۷۲ساعت به طول انجامید؛ عصر روز گذشته وزیران خارجه دو کشور در یک گفتوگوی تلفنی سیگنالهای پایان تنش را به یکدیگر مخابره کردند و ساعتی پس از آن پاکستان پایان بحران در روابط دو جانبه را اعلام کرد و به این ترتیب روابط کامل دیپلماتیک مجددا برقرار شد.
سرگئی لاوروف و حسین امیرعبداللهیان، وزیران امور خارجه فدراسیون روسیه و جمهوری اسلامی ایران روز دوشنبه ۱۵ ژانویه (۲۵ دیماه ۱۴۰۲) با یکدیگر گفتوگوی تلفنی داشتند. وزیران امور خارجه روسیه و ایران در مورد پیشرفت آمادهسازی توافقنامه جدید بیندولتی و تعدادی از مسائل عملیاتی همکاری دوجانبه در حوزههای تجارت، اقتصادی، حملونقل، لجستیک و سایر زمینهها گفتگو ...
وزیر امور خارجه، گفت: ادعای رژیم اسراییل مبنی بر لغو آتشبس از سوی حماس سراسر کذب است و علیرغم تلاشها برای استمرار آتش بس، حمایت واشنگتن از تداوم حملات نظامی رژیم اسرائیل، رسیدن به یک آتش بس پایدار را دشوار ساخته است.
به گفته وزیر امور خارجه، هدف از ایجاد این اتحادیه مقابله منظم و سازمانیافته با کشورهای تحریمکننده و خنثیسازی اقدامات آنها در راستای رفاه و پیشرفت هر چه بیشتر کشورهاست، به گونهای که حربه تحریم از دست آمریکا و کشورهای غربی خارج شود.
این ملاقات در حالی صورت میگیرد که دور جدید حملات رژیم صهیونیستی به غزه وارد چهارمین روز خود شده و توافقات موقت آتشبس و تبادل اسرا در هالهای از ابهام قرار دارد. البوسعیدی پس از شرکت در نشست وزرای خارجه دولتهای عضو مجموعه شورای همکاری خلیج فارس به میزبانی دوحه راهی تهران شده است.
وزیر امور خارجه، گفت: آمریکا از روزهای اول هجوم وحشیانه رژیم صهیونیستی به غزه چندین پیام فرستاد؛ یکی از موضوعات مورد اهتمام آمریکا، توصیه ایران به خویشتنداری بود و این درخواست اول آمریکا از ایران بود.
سخنگوی وزارت خارجه آمریکا گفت: ما موظفیم به مقامات ایرانی و سایر دولتهای خارجی اجازه دهیم برای حضور در سازمان ملل به نیویورک سفر کنند، اما تعهدی نداریم که به آنها اجازه دهیم به واشنگتندیسی سفر کنند.
سفیر جدید عربستان در تهران یکشنبه ۱۹ شهریور ۱۴۰۲ با حسین امیرعبداللهیان، وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران دیدار و رونوشت استوارنامه خود را به وی ارائه کرد.
وزیر امور خارجه در نشست خبری در بیروت گفت: ایران و عربستان قصدی برای مداخله در امور داخلی لبنان ندارند و ایران از هرگونه توافق رهبران لبنانی حمایت میکند.
توجه ویژه چین به خلیج فارس و عقد قراردادهای عمدتا اقتصادی و تا حدی کمتر نظامی در چارچوب تفاهمنامه جامع استراتژیک با کشورهای شورای همکاری و همچنین ایران باعث شده تا خلیج فارس نقش تعیینکنندهای در نگاه چینی بهخصوص در چارچوب ابتکار کمربند-راه داشته باشد.
امیر عبداللهیان گفت: جمهوری اسلامی ایران نیز از آقای محمد بنسلمان دعوت کرد که امروز ایشان گفتند این دعوت را پذیرفتم و برنامهریزی میکنم که در زمان مناسب به ایران سفر کنم.
منبع آگاه: این سفر برای روز پنجشنبه ۲۶ مرداد- ۱۷ اوت برنامهریزی شده و ملاقات با محمد بنسلمان ولیعهد سعودی- با توجه به ملاقات وزیر خارجه عربستان با رئیسجمهور ایران- تنظیم شده است.
وزیر امور خارجه گفت: همکاریهای ایران با کشورهای حاشیه جنوبی خلیج فارس وارد فصل نوینی شده. در چارچوب همکاریهای اقتصادی و تجاری خبرهای خیلی خوبی را در آینده برای مردم خواهیم داشت.
فیصل بن فرحان وزیر امور خارجه عربستان در نخستین برنامه سفرش به تهران پس از مراسم استقبال رسمی در محوطه وزارت امور خارجه با رئیس دستگاه سیاست خارجی رایزنی میکند. حضور در نشست خبری مشترک از دیگر برنامههای سفر بن فرحان به تهران است. وی قرار است در این سفر سفارت ریاض در تهران و دیگر اماکن دیپلماتیک این کشور را به طور رسمی بازگشایی کند. روابط دیپلماتیک ...
«فیصل بن فرحان آل سعود» وزیر خارجه عربستان که به تهران سفر کرده است عصر شنبه (۲۷ خرداد ۱۴۰۲ )با «حسین امیر عبداللهیان» وزیر امور خارجه دیدار و گفتوگو کرد.