به گزارش پایگاه خبری تحلیلی
۲ فوریت، رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: افزایش حدود ۲۰ درصدی حقوق کارگری مورد تصویب برای سال ۱۴۰۳ در مقابل تورم ۴۰ تا ۴۵ درصد کارگشا و چاره ساز نیست.
به گزارش ایسنا، "آیت الله صادق آملی لاریجانی"، امروز در دیدار با صنعتگران و صاحبان صنایع و اصناف این شهرستان اظهار کرد: نکتههای بسیار مهمی در جمع صنعتگران و تولیدکنندگان مطرح شد و قبول داریم که مشکلات وجود دارد و باید برای رفع آن تلاش شود البته در بسیاری از موارد با اصل اشکالات مطرح شده همراه هستم و این واقعیتی است که باید برای اصلاح تلاش شود.
وی با بیان اینکه حقوق امروز برای کارگران کفاف زندگی را نمیدهد، تصریح کرد: ۲۰ درصد افزایش حقوق کارگری مورد تصویب برای سال آینده هم در مقابل تورم ۴۰ تا ۴۵ درصد کارگشا و چاره ساز نیست، با این حقوق نیمی از مایحتاج خانواده را نمیتوانند بدهند و تورم بالا برای کشور مهلک است.
رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام تصریح کرد: این امر تنها و فقط برای کارگران نیست و حتی پزشکان هم روز گذشته در ساری گلایه فراوان داشتند.
آیت الله آملی لاریجانی با اعلام اینکه فرار مغزها و نیروهای انسانی آسیبهایی است که باید از آن جلوگیری شود، در این زمینه به تلاش دولت سیزدهم اشاره کرد.
وی با اشاره به اینکه باید روابط مان را بهبود ببخشیم، گفت: استقلال در کشور هزینههایی دارد تا برای خودمان و نسلهای آینده استقلال ایجاد شود.
آملی لاریجانی با اعلام اینکه نمیخواهیم همانند عربستان ۱۱ میلیون بشکه نفت صادر شود، ولی ترامپ رئیس جمهور آمریکا آنها را در حضور مسوولان شان "گاو شیرده" بیان کند، خاطرنشان کرد: اینجا دیار علویان و تبرستان است و افتخار مردم این است که اسلام را توام با شیعی بودن حفظ کردند و پذیرفتند.
وی ادامه داد: به آملی بودن خود افتخار میکنم و حفظ نام مرحوم والد و شهر آمل افتخار بزرگی برای مان است.
رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام خاطرنشان کرد: طبرستان و منطقه طبری از همان قرون اولیه بزرگتر از آمل بود، ولی آمل پایگاههای اصلی طبرستان و محل جابهجا شدن قدرتهای سیاسی در قرون اولیه بوده است البته برخی مورخان بزرگ آملی بودند و مایه افتخار است.
وی با بیان اینکه ۱۰ هزار شهید مازندران برای استقلال کشور و حفظ اسلام جان خود را فدا کردهاند و جانبازان، رزمندگان و خانواده شهدا هم برای استقلال و حفظ ارزشها و اعتقادات جانفشانی داشتند، ادامه داد: برخی از مشکلات کشور حاصل سوءتدبیر است و باید به درستی مدیریت شود.
وی با اشاره به نحوه حذف یارانه ارزی و بحث پیمان سپاری ارزی، یادآور شد: امروزه دست صنعتگران و تولیدکنندگان را برخی موانع بستند و برای سرمایه در گردش مشکلات فراوان وجود دارد.
آملی لاریجانی خاطرنشان کرد: زمانی ۱۰ درصد قیمت واردات را تولیدکنندگان تضمین میگذاشتند، ولی هم اکنون مشکلات بسیار فراوان شده است که نیازمند تدبیر دقیق و روشن است.
انتهای پیام/.