به گزارش پایگاه خبری تحلیلی
۲ فوریت، قیمت بیتکوین از روز اول تیر تا الان حدود ۱۰ درصد افزایش پیدا کرده، ولی بازدهی سولانا سهبرابر بوده است. رهبر بازار ارز دیجیتال که الان حوالی پله ۳۰ هزار و ۳۰۰ دلار یعنی یک میلیارد و ۵۳۰ میلیون تومان معامله میشود، دو هفته قبل نسبت به امروز ۱۴۶ میلیون تومان کمتر ارزش داشت و در همین مدت بهخاطر رشد ۲۶۴ هزار تومانی ارزش سولانا بازدهی آن به ۳۱ درصد رسیده است. در همین بازهای که درباره آن حرف میزنیم، سرمایهگذاران ایرانی ترون به سود ۱۷ درصدی رسیدند، شرایط کاردانو تقریبا شبیه بیتکوین بوده و ریپل بدترین عملکرد را داشته است.
بازدهی بیتکوین؛ ۱۰ درصد
قیمت بیتکوین از ابتدای تیر تا الان از جایگاه ۲۸ هزار و ۲۵۰ دلار به ۳۰ هزار و ۳۰۰ دلار رسیده است. بهاین ترتیب قیمت بیتکوین در این ۱۷ روز حدود هشت درصد ارتقا پیدا کرده که بهخاطر رشد جزیی نرخ دلار، بازدهی آن برای ایرانیها به ۱۰ درصد میرسد.
قیمت بیتکوین برای سرمایهگذاران ایرانی بازار ارز دیجیتال با احتساب نرخ تتر در این مدت از یک میلیارد ۳۸۴ میلیون تومان به یک میلیارد و ۵۳۰ میلیون تومان رسیده است. در این مدت یکبار بیتکوین توانسته تا محدوده ۳۱ هزار و ۴۴۵ دلار صعود کند که بالاترین سطح آن در ۱۳ ماه گذشته است. آن روز قیمت بیتکوین معادل معادل یک میلیارد و ۶۰۱ میلیون تومان بود.
بازدهی اتریوم؛ مثبت هفت درصد
اتریوم با سهم تقریبا ۱۸ درصدی از بازار ارز دیجیتال بعد بیتکوین، دومین رمزارز مهم دنیاست. چیزی نزدیک ۲۲۵ میلیارد دلار از کل معاملات بازار را دراختیار دارد و فقط در ۲۴ ساعت قبلی نزدیک ۴.۵ میلیارد دلار برای خریدوفروشهای آن نقلوانتقال وجود داشته است.
اتریوم از ابتدای تیرماه تا الان توانسته خودش را از محدوده هزار و ۷۸۰ دلار تا هزار و ۸۷۰ دلار برساند. با این اوصاف نمودار اتریوم میزان رشد قیمت آن در این مدت را معادل پنج درصد نشان میدهد که خب این عدد در کیف پول معاملهگران ایرانی بازار به مثبت هفت درصد میرسد.
بازدهی ریپل؛ منفی دو درصد
ریپل بین ارزهای دیجیتال سرشناس تا اینجای تیرماه بدترین عملکرد را داشته است. قیمت ریپل یا همان XRP از ۰.۴۹ دلار به ۰.۴۷ دلار یعنی ۲۴ هزار و ۲۵۰ تومان به ۲۳ هزار و ۷۸۰ تومان تنزل پیدا کرده که و باوجود رشد جزیی نرخ دلار، بازدهی آن برای سرمایهگذاران ایرانی منفی دو درصد محاسبه میشود.
ریپل از نظر تسلط به بازار جایگاه ششم را دراختیار دارد و بهخاطر حجم تقریبا ۲۴ میلیاردی بازاری که دارد، تسلط آن معادل دو درصد تخمین زده میشود.
بازدهی کاردانو؛ ۱۰ درصد
قیمت کاردانو در نیمه ابتدایی تیر روندی مشابه رهبر بازار ارز دیجیتال داشته است. یعنی همزمان با بازدهی نقریبا ۱۰ درصدی بیتکوین در این مدت، ارزش کاردانو بههمین اندازه رشد افزایش پیدا کرده است.
قیمت کاردانو در این مدت از ۱۳ هزار و ۲۰۰ تومان به ۱۴ هزار و ۵۰۰ تومان رسیده و از ۰.۲۶ دلار به ۰.۲۸ دلار تبدیل شده است.
کاردانو یا همان ADA با دراختیار داشتن تقریبا ۱۰ میلیارد دلار از حجم بازار بهحدود یک درصد از بازار تسلط داشته باشد و در شبانهروز قبلی کمی بیش از ۲۰۰ میلیون دلار بابت معاملات آن جابجا شده است.
بازدهی دوجکوین؛ چهاردرصد
دوجکوین روزهای خوبی را سپری نمیکند. در نیمه ابتدایی تیرماه قیمت دوجکوین با رسیدن به محدوه ۰.۰۵۹ دلار به کمترین سطحش از آبان پارسال رسید. با این حال فعلا دوجکوین به ۰.۰۶۶ دلار یعنی سه هزار و ۳۵۰ تومان رسیده که بهمعنی بازدهی چهاردرصدی آن درمقایسه با اولین روز تیرماه است. دوجکوین آن روز ۰.۰۶۳ دلار یعنی سه هزار و ۲۰۰ تومان ارزش داشت.
دوجکوین با نماد DOGE و سهم ۰.۷۵ صدم درصدی از بازار ارز دیجیتال درحال حاضر هشتمین رمرزارز مهم دنیاست. کل حجم بازار دوجکوین به مرز ۱۰ میلیارد دلار نزدیک شده و در ۲۴ ساعت قبلی تریدهای بازار حولوحوش ۱۵۰ میلیون دلار بابت خریدوفروشهای دوجکوین ردوبدل کردند.
بازدهی سولانه؛ ۳۱ درصد
قیمت سولانا درحال حاضر به یک میلیون و تقریبا ۹۰ هزار تومان رسیده است. اولین روز تیرماه سولانا ۸۲۶ هزار تومان ارزش داشت. بهاین ترتیب بازدهی سولانا در این مدت برای تریدهای ایرانی کمی بیش ۳۰ درصد تخمین زده میشود؛ سه برابر بیتکوین.
سولانا با نماد SOL الان معادل ۲۱.۷۱ دلار معامله میشود و اولین روز تیرماه ۱۶.۹۰ دلار ارزش داشته است. سولانا از نظر تسلط به بازار دقیقا پشت سر دوجکوین قرار میگیرد و جایگاه نهم را بین انواع ارز دیجیتال دراختیار دارد.
بازدهی ترون؛ ۱۷ درصد
قیمت ترون الان برای سرمایهگذاران ایرانی بازار ارز دیجیتال معادل چهار هزار و ۶۰ تومان است. اولین روز تیرماه ترون سه هزار و ۴۵۰ تومان ارزش داشت و حالا به ازای رشد ۶۱۰ تومانی این ارز دیجیتال بازدهی آن به مثبت ۱۷ درصد میرسد و از این جهت عملکردی بهتری از بیتکوین داشته است.
قیمت ترون در نیمه ابتدایی تیر امسال از جایگاه ۰.۰۷ دلار به ۰.۰۸ دلار ارتقا پیدا کرده و روی قله ماهانه خودش ایستاده است. ترون یا همان TRX دهمین ارز دیجیتال مهم دنیا از نظر تسلط به بازار است.
مقایسه بازدهی انواع ارز دیجیتال از ابتدای تیر
انتهای پیام/.