به گزارش پایگاه خبری تحلیلی
دوفوریت، مسلمانان کامرون لحظات شادی مانند عروسی و اعیاد را با حنا بر بدن خود اعلام میکنند.
به گزارش فرارو، پس از خشک شدن و پودر شدن برگهای درخت حنا به این پودر آب و روغن اضافه میکنند. در این صورت میتوان برخی گیاهان را به حنای اعمال شده اضافه کرد تا در صورت درخواست، رنگهای متفاوتی به دست آورد.
حنا را که به صورت مایع یا پودر میمالند، بسته به شرایط، به قسمتهایی از بدن مانند دست، بازو، کف دست، پا، کف پا، ساق پا و پشت میزنند.
حنا، که به دلیل یافتن آن آسان و ارزان است، یکی از آیینهای ضروری برای ازدواج دختران جوان در کامرون است.
عصر چهارشنبه یا پنجشنبه که اولین روز عروسی است که معمولاً ۴ روز طول میکشد، عروس خانم را به وسط محل عقد میآورند تا با پوشیدن لباسهای سنتی حنا بزنند.
در اولین برنامه شب با حضور زنان و کودکان، حنا نماد شادی، آرامش و خانواده روی دست و پای عروس حک میشود که همراه با موسیقی و رقص است.
مردم کامرون شادی خود را با استفاده از حنا بر روی بدن خود در اعیاد مذهبی مانند رمضان و قربان و اعیاد ملی مانند روز جوان نشان میدهند.
کسانی که قرآن را حفظ میکنند نیز با حنا زدن به بدن خود این مژده را به اطرافیان خود اعلام کنند.
مردم کامرون معتقدند که حنا آنان را از بیماری، بدی، چشم بد و جادو محافظت میکند.
حنا در درمان بسیاری از بیماریها به ویژه بیماریهای پوستی مانند زخم، جای جوش و بیماریهای ناخن هم کاربرد دارد.
گاینا موریس هنرمند حنا با بیان اینکه حنا روشی بسیار موثر به ویژه در برابر بیماریهای زنان، عفونتها و ریزش مو است، تصریح کرد: گاهی از حنا به عنوان ماسک صورت و بدن در برابر بیماریهای پوستی استفاده میکنند.
وی گفت که در کامرون، حنا نیز اغلب برای دفع چشم بد، افکار بد و جادو استفاده میشود.
موریس با بیان اینکه در عروسی خود حنا زده است تا از افکار بد محافظت کند، افزود که به ویژه دختران جوان قبل از ازدواج از خود با حنا محافظت میکنند تا از چشم بد و جادو محافظت کنند.